top of page
10-1_edited.jpg

Over Anouk

Ik ben met ANOUK. gestart toen ik merkte dat er veel vraag was naar professionele presentaties van woningen op de woningmarkt. Hierdoor kan ik mijn liefde en ervaring voor alles wat met wonen& interieur te maken heeft dagelijks toepassen in mijn werk.

 

Mijn voorliefde voor interieurdesign gaat ver terug en daaruit ontstond een eigen winkel in d"oude stad van Alkmaar. Gericht op woningdecoratie en -inrichting waarbij ik mij specialiseerde in de restyling van meubels. Daarna heb ik 7 jaar lang als o.a als Stylist bij Riviera Maison gewerkt, waarbij ik verantwoordelijk was voor de inrichting van nieuwe winkels, hotel en restaurants. Op dit moment werk ik al ruim 8 jaar als verkoopstyliste voor verschillende makelaars, en verhuur ik meubelen en accessoires  voor een optimale presentatie van woningen die in de verkoop komen te staan.

Wij zijn jouw samenwerkingspartner en wij doen er alles aan om jouw visie te vervullen. Plan vandaag nog een gesprek met ons in en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

bottom of page