Werkwijze, adviezen en prijzen

Alles start met een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij je graag beter kennen en bespreken we je wensen. Na dit gesprek ontvang je een voorstel met daarin alle specificaties, een tijdsplanning en kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je direct waar je aan toe bent, wel zo fijn!

Hieronder zie je de diverse diensten die wij aanbieden. Heb je andere wensen? Neem even contact op, er is altijd een passende oplossing.

Modern Interior Design

Onze diensten

woman%20standing%20in%20front%20of%20kit

Verkoopstyling

Wanneer je woning in de verkoop komt of wellicht als deze al langere tijd in de verkoop staat, is het belangrijk om je woning zo goed mogelijk te presenteren op de woningmarkt. De meeste mensen beginnen hun zoektocht op de verkoopsites. Daar doen zij de eerste indruk op van jouw woning. Na zo’n eerste indruk van jouw woning bepaalt de koper al of hij jou huis gaat bezichtigen! Deze eerste indruk moet dus perfect zijn.

Interieuradvies

Van meubilair en materiaalkeuze tot interieur planning, we integreren de unieke stijl en persoonlijkheid van de eigenaar in elke ruimte. Verschillende mensen, verschillende wensen. Daarom is eigenlijk ieder interieuradvies wel maatwerk. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken. Je ontvangt na afloop via e-mail een passende offerte.

Interieurontwerper
Woonkamer interieur

Meubelverhuur

Plaats er meubels in en ineens krijgt een woning sfeer. Meubels laten de verschillende ruimtes in huis ook nog eens groter lijken en nemen twijfels bij potentiële kopers weg over hoe zij de ruimtes kunnen indelen. Minpunten vallen minder op en door de fijne sfeer worden mensen eerder verliefd op jouw huis.

Vastgoedfotografie

Wij verzorgen presentatiefoto's en video's van jouw woning of kantoor. Uiteraard worden alle foto's en video's netjes nabewerkt voor een optimale beeldkwaliteit. 
Heeft de woning extra aandacht nodig wat styling betreft of is het huis zelfs nog helemaal leeg? Ook hier springen wij in! Van stylingadvies tot herinrichting van een woning, alles is mogelijk.

Fotograaf op het werk

Als je meer te weten wilt komen over de services van Van Andel, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Plan een vrijblijvend gesprek in